Известие

Collapse
No announcement yet.

Винаги са запотени стъклата!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
    Отиваш на която искаш бензиностанция, все имат, гледах и на Петрол и на ОМВ и на Лукойл имат тей че пробвай
    Абе вземи се в ръце и си оправи проблема - лично аз ти дадох достатъчно съвети какво да провериш и направиш. Аз съм пробвал шпрей на Sonax за това на старата ми кола и не бях доволен.

Тая тема става вече за заключване

Comment

Колега това копче да върти въздуха вътре зимата не го пускаи никога като за начало както казаха другите може и да пуснеш климатика но и без него става просто насочи към стъклата духалките и си готов баща ми е с спорт вагон и нямаме такива проблеми ....

Comment

Друг съвет...Като на вън е валяло сняг...Изтупвайте си обувките от снега, защото като се качите с обилно количество от него, той се стапя и напоява стелките...От там започва да се изпарява и става яката влага в купето....
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Махни си въртенето на въздуха в купето и ще се оправи.
          Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Versace Покажи съобщение
            Махни си въртенето на въздуха в купето и ще се оправи.
            споделям!
            И това да работи за малко на климатик, действа изсушаващо!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Аз пък такъв проблем нямам!

Когато са били запотени стъклата, включвам врътката на жълтия сектор с реотанчетата "MAX". Топлото също е на макс. След около половин минута системата сработва, почва яко духане по джамците и за около половин минута всичко е кристъл-клиър!!! Сменям си купе филтъра два пъти годишно и почиствам от листа около джама! Това е!

Comment

"Сменям си купе филтъра два пъти годишно и почиствам от листа около джама! Това е!" - ako не мен, то поне него го послушайте

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                  На мен без климатик и с нас 2-ма души в колата зимата ми се изпотяват стъклата - аз си карам целогодишно на климатик без да го изключвам.
                  И аз карам с климатик целогодишно, но не ми се изпотяват стъклата.Виж, ако е натиснато копчето за въртене само вътре в колата, да.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    И аз карам с климатик целогодишно, но не ми се изпотяват стъклата.Виж, ако е натиснато копчето за въртене само вътре в колата, да.

Много рядко го включвам - само лятото като карам градско много рядко като настигна някой миризлив автобус Чавдар
                    sigpic
                    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

май е време вече за това и едно заключване, че стана като слатинските баби тази тема

Comment

Първоначално публикувано от Venko36 Покажи съобщение
                        май е време вече за това и едно заключване, че стана като слатинските баби тази тема

Голям зор ти е да я заключат темата,
                        споко не се притеснявай - има модове, които вършат тая работа
                        Мисля че темата е от полза на доста хора а и сега и е времето да се ъпва ( но не със спам като тоя а всеки да сподели опита, който има ) и да е най отгоре - зима е и сега се пУтят най много джамците
                        Last edited by pininfarina; d.m.y г., 21:44.
                        sigpic
                        Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                        Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

То важното се каза в началото. Сега вече е седянка

Comment

Още един съвет, като спрете за по-дълго оставете колата за малко с отворени врати/прозорци... да се проветри и да изравни температурата в нея - намалява изпотяването в последствие драстично.
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Отличен съвет.
                              А за да не губите време да чакате е още по лесно след като ви остават 100-200 метра до крайната точка просто да отворите 2-та предни прозореца.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Лесно ако си сам... ако си с възрастен човек или дете в колата, не го препоръчвам.
                                Особено ако е затоплено вътре повече, може да пререже лошо.
                                И друг възможен минус - ако тия 100 - 200 метра са по голям булевард някой може да ви окаля или окъпе вътре в колата.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X